Les nostres instal·lacions

Aula de Nadons

L'aula de Nadons gaudeix d'un espai diàfan on es poden desenvolupar diferents activitats. Gaudeixen d'un pati propi.

Menjador

 

El menjador és un espai on els infants aprenen la importància de menjar saludablement. Aprofitem per a fer activitats amb els més grans per aprendre i tastar nous aliments. 

La cuina de la Manoli

 

La cuina és un element molt important de la nostra escola ja que creiem que l'alimentació és molt important. Per aquest motiu apostem pels productes de primera qualitat. 

El pati

El nostre pati és un espai descobert de 100m2, on els infants gaudeixen d'objectes per jugar, gaudint de les estones de sol, També tenim un tendal per als dies més calorosos.

Aula de P-1

 

L'aula de P-1 és un espai obert, les joguines estan distribuides en racons. L'espai del canviador esta integrat a l'aula

Aula de P-2

 

Les aules de P-2 són espais pensats per a que els infants és moguin per l'aula amb total comoditat. Tant els racons de joc com d'experimentació estan a la seva alçada per tal de poder accedir-hi en qualsevol moment. Dins l'aula tenen lavabos adaptats a la seva mida..

Aula de Psicomotricitat
 

L'aula de psicomotricitat és un espai equipat amb els materials necessaris per a desnvolupar diferents activitats motrius. 

Aula de P-2

 

Les aules de P-2 són espais pensats per a que els infants és moguin per l'aula amb total comoditat. Tant els racons de joc com d'experimentació estan a la seva alçada per tal de poder accedir-hi en qualsevol moment. Dins l'aula tenen lavabos adaptats a la seva mida.

Centre autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

(Codi 08048678)