top of page

Nosaltres

Som una comunitat educativa formada per alumnes, famílies, mestres, el personal d’administració i serveis. Tots caminem cap a una mateixa direcció i amb un horitzó ben clar: el desenvolupament integral i la felicitat de l'infant.

Eduquem els infants des dels quatre mesos fins els 2 anys, de forma integral, ajudant-los a desenvolupar tot el seu potencial intel·lectual i afectiu, perseguint una autonomia total, ajudant-los a ésser plenament ells. Eduquem en i per a l’afecte, la pau i la llibertat. Som una escola plural i oberta a tothom.

En un clima humà, familiar i acollidor, eduquem per a potenciar els valors: convivència, compartir, participar, ser alegres, respectar els altres, ajudar-se mútuament,…

 

Eduquem de forma individual, amb informació diària i una atenció continuada, seguint les bases de l’aprenentatge primerenc i aprofitant l’entorn per a la seva estimulació, a través del joc i d’un clima de seguretat i confiança.

 

La comunicació amb les famílies és per a nosaltres, un objectiu estructural: mantenim contactes constants, mitjançant els canals establerts: llibreta, reunions, entrevistes,…

 

L’amor a la natura és una part fonamental del nostre ideari. Fem colònies. excursions per tal d’acostar-nos a ella.

 

Des del respecte a la llengua materna de l’infant, som una escola catalana. Eduquem a través de l’arrelament a la nostra terra i les nostres tradicions, que respecten les opcions personals de tothom i on tothom és acceptat i acollit per a dialogar, escoltar i ser escoltat.

bottom of page