Serveis

A El Nieró concebem el desenvolupament de l'infant d'una manera integral, cuidant tots els detalls possibles. Per això, a més d'oferir una educació de qualitat, treballem per tal de complementar-la amb iniciatives  que creiem que afavoreixen tot aquest procés.

Cuina pròpia: Pensem que l’alimentació dels infants és bàsica per al seu desenvolupament, per això, disposem de servei de cuina propi. Apostem per la utilització de productes frescos i de primera qualitat tenint en compte les necessitats dels alumnes, fent un seguiment individualitzat. Tots els plats són elaborats el mateix dia a la cuina de l’escola, garantint totes les mesures higièniques i sanitàries que un centre educatiu com el nostre ha de tenir.

Piscina: El curset de piscina és un servei que oferim als alumnes de P-2, un cop a la setmana. La natació és una activitat que  ajuda els infants a desenvolupar-se íntegrament, ja que a més de realitzar el curset  i assolir els aprenentatges de la iniciació a la natació, els alumnes adquireixen hàbits d’higiene i ordre.

Anglès:  L’anglès el realitzen els alumnes de P-1 i P-2, amb una pedagogia adaptada als infants d’aquesta edat. Els continguts estan pensats a partir dels interessos i les experiències dels alumnes, tot això introduint l’idioma d’una manera natural i espontània mitjançant eines dinàmiques i audiovisuals (cançons, titelles, bits…).

Centre autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

(Codi 08048678)