Fem d'enginyers

La setmana passada va venir a visitar-nos la mare de l’Andrés. L’Alicia ens va ensenyar quin era el seu dia a dia. Com a enginyera ens va explicar què feia a la feina i com nosaltres faríem coses similars a l’aula. Ens va preparar dos tallers molt bonics per tal d’entendre-ho millor.

A una banda de l’aula teníem preparada una taula amb gots amb aigua. La vam tintar amb els tres colors bàsics. Després, gràcies a les pipetes, vam estar barrejant i provant quins nous colors apareixien.

A l’altre costat, teníem una taula preparada per a fer sabó!!! Primer vam omplir els motllos amb objectes de diferents colors i formes, així a mesura que els anàvem fent servir anaven apareixent aquests objectes. Cadascú es vam emportar a casa el sabó que havíem fet. Ara no volem parar de rentar-nos les mans!!!

L’hàbit de la higiene és molt important i podem fer que en siguin conscients gràcies aquests petits jocs.

Un cop més, les nostres famílies ens ensenyen les coses més importants!

Entrades destacades
Entrades recents