top of page

Fem d'enginyers

La setmana passada va venir a visitar-nos la mare de l’Andrés. L’Alicia ens va ensenyar quin era el seu dia a dia. Com a enginyera ens va explicar què feia a la feina i com nosaltres faríem coses similars a l’aula. Ens va preparar dos tallers molt bonics per tal d’entendre-ho millor.

A una banda de l’aula teníem preparada una taula amb gots amb aigua. La vam tintar amb els tres colors bàsics. Després, gràcies a les pipetes, vam estar barrejant i provant quins nous colors apareixien.

A l’altre costat, teníem una taula preparada per a fer sabó!!! Primer vam omplir els motllos amb objectes de diferents colors i formes, així a mesura que els anàvem fent servir anaven apareixent aquests objectes. Cadascú es vam emportar a casa el sabó que havíem fet. Ara no volem parar de rentar-nos les mans!!!

L’hàbit de la higiene és molt important i podem fer que en siguin conscients gràcies aquests petits jocs.

Un cop més, les nostres famílies ens ensenyen les coses més importants!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Cercar per tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page